WELKOM!

Miss Coast Belgium is een verkiezing die over de jaren heen een sterke groei gekend heeft.

Wat begon als een plaatselijke verkiezing aan onze mooie Belgische kust is al snel uitgegroeid tot een nationale verkiezing waarin waarden zoals RESPECT, GROEPSGEEST en FUN centraal staan. Deze 3 termen zijn bepalend gedurende het volledige traject van de verkiezing Miss Coast Belgium en dragen wij een warm hart toe, zowel voor de finalistes als voor onze sponsors.

Wil je als jonge dame jezelf (her)ontdekken, schrijf je dan in voor deze verkiezing en we maken er samen een onvergetelijke ervaring van. Gedurende het verloop van de verkiezing zullen we een aantal leuke evenementen organiseren waaraan je als finaliste alleen maar FUN kan beleven. Zo maken we een leuke reis naar het zonnige Turkije, zullen we de Belgische badsteden bezoeken met een leuke zomertour en zoveel meer. Daarnaast willen wij de finalistes er tevens op wijzen dat het in de hedendaagse maatschappij niet steeds glitter en glamour is. Vandaar vragen wij ook van de finalistes om zich in te zetten voor een goed doel teneinde hun steentje bij te dragen voor zij die  hulpbehoevend zijn. Ook dat is Miss zijn en draagt bij tot de innerlijke ontwikkeling van een jonge meid tot een toffe Miss met bijpassende uitstraling.

Omwille van het FUN gehalte van deze verkiezing zijn wij de mening toegedaan dat meedoen aan deze verkiezing een hobby is. En net zoals elke andere hobby zorgen wij als organisatie ervoor dat het deelnemen aan deze verkiezing gepast te combineren valt met professionele activiteiten of, indien van toepassing, met studies.

Denk je jezelf te vinden binnen het concept van Miss Coast? Aarzel dan niet en schrijf je in voor een leuke periode. Melissa De Cuyper, Miss Coast Belgium 2007 verwoordde het heel subtiel: “Miss Coast was the time of my life!”

Leuk om te weten: Als finaliste Miss Coast Belgium hoef je zelf geen sponsors te zoeken en houden we ook geen sms voting.

Via het onderstaand filmpje kan u kijken naar de bekendmaking van de top 4 van Miss Coast Belgium ’17-‘18.